روشتهیه
نارگیل خشک شده را با 2/1 قاشق چایخوری نمک برای پاشیدن مخلوط میکنیم. کدوی له شده،آرد تاپیوکا،2/1 نمک و 1 فنجان شکر را با هم مخلوط کرده به آرامی آرد برنج و شیر نارگیل رااضافه میکنیم تا شکر بطور کامل حل شود. باقی نارگیل خشک شده را به مخلوط اضافه کرده و مواد را کنار
میگذاریم. مواد در فنجان یا سینی جهت پخت گذاشته، نارگیل خشک شده و نمک آماده شده از قبل را بر روی آنها میپاشیم. به مدت 30 دقیقه با حرارت بالا بخار پز میکنیم. پس از پخت میگذاریم در دمای اتاق خنک شود.
پودینگ را قالبها در آورده در ظرف سرو میگذاریم.