آشپزباشی –شهين كبيری
ابتدا انبه را پوست بگیرید و گوشته آن را از هسته جدا سازید. حالا گوشته را در مخلوط كن بریزید تا نرم شود. سپس شكر را با ژلاتین مخلوط كنید و به پوره انبه بیفزائید و كاملاً هم بزنید و در ظرف مناسب مایكروویو بریزید.
ظرف حاوی پوره انبه را به مدت 3 تا 4 دقیقه، با قدرت 100 درصد بپزید تا مارمالاد بجوشد و گاهی نیز آن را هم بزنید. دوباره اینكار را تكرار كنید. اینك مارمالاد آماده مصرف میباشد.
یادآوری: چون شكر مارمالاد و مدت پخت آن كم میباشد، بهتر است آن را در ظرف مناسب بریزید و در فریزر نگهدارید تا در تمام فصل، مارمالاد داشته باشید.