آشپزباشی - مریم امیری
طرز تهیه دسر شکلات و موهیتو
شیر و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آنگاه برگهای تازه نعنا را بشوئید و در تنظیف بپیچید و آن را درون شیر بگذارید.
سپس مخلوط فراهم کرده را 5 دقیقه بجوشانید و بعد تنظیف حاوی نعنا را از شیر درآورید و دور بیاندازید. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و بلافاصله شکلات سفید را به آن افزوده و هم بزنید.
اکنون خامه و آب لیموترش را نیز درون این مخلوط بریزید. اینک پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بنماری (حرارت غیر مستقیم) حل کنید.
سپس محلول ژلاتین را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید. آنگاه خامه فرم گرفته و شربت غلیظ موهیتو را نیز به آن افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
حالا در صورت دلخواه میتوانید چند قطره رنگ سبز خوراکی به دسر بیفزائید. آنگاه صفحه سیلیکونی مخصوص را در قالب لوف به گنجایش 1 لیتر قرار دهید و دسر را در آن بریزید و 24 ساعت در فریزر نگه دارید.
آنگاه دسر را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبایی قرار دهید و با برگ نعنا و لیمو ترش بیارایید.
یادآوری: شربت موهیتو را از سوپرمارکتها تهیه کنید.