Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

طرز تهیه دسر شکلات و موهیتو

طرز تهیه دسر شکلات و موهیتو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم دسر شکلات و موهیتو برای 10 نفر

شیر 340 میلی لیتر

شکر 95گرم

برگ نعنا تازه 100 گرم

شکلات سفید خرد کرده 400 گرم

خامه صبحانه 125 میلی لیتر (یک‌دوم پیمانه)

آبلیموی تازه 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

پودر ژلاتین یک و یک‌دوم قاشق سوپخوری

آب 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

شربت غلیظ  125 میلی لیتر (یک‌دوم پیمانه)

رنگ سبز خوراکی در صورت دلخواه چند قطره

آشپزباشی - مریم امیری

طرز تهیه دسر شکلات و موهیتو

شیر و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه برگ‌های  تازه نعنا را بشوئید و در تنظیف بپیچید و آن را درون  شیر بگذارید.

سپس مخلوط فراهم کرده را 5 دقیقه بجوشانید و بعد  تنظیف حاوی نعنا را از شیر درآورید و دور بیاندازید. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و بلافاصله شکلات سفید را به آن افزوده و هم بزنید.

اکنون خامه و آب لیموترش را نیز درون این مخلوط بریزید. اینک پودر ژلاتین را  روی آب بپاشید و آن را به روش بن‌ماری (حرارت غیر مستقیم) حل کنید.

سپس محلول ژلاتین را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید. آن‌گاه خامه فرم گرفته و شربت غلیظ موهیتو  را نیز به آن افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

حالا در صورت دلخواه می‌توانید چند قطره رنگ سبز خوراکی به دسر بیفزائید. آن‌گاه صفحه سیلیکونی مخصوص را در قالب لوف به گنجایش 1 لیتر قرار دهید و دسر را در آن بریزید و 24 ساعت در فریزر نگه دارید.

آن‌گاه دسر را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبایی قرار دهید و با برگ نعنا و لیمو ترش بیارایید.

یادآوری: شربت موهیتو را از سوپرمارکت‌ها تهیه کنید.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریدسر خوشمزهدسر شکلاتدسرتابستانیدسر موهیتوطرز تهیه دسر شکلاتمواد لازم دسر موهیتودرست کردن دسر شکلاتدرست کردن دسر موهیتو تعداد بازديد: 2661 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟