Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:16

سمنو ی به

سمنو ی به

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گندم پوست نگرفته  1 کیلوگرم

آردسن یا آرد سنگک (سبوس‌دار)  3 کیلو

به خرد کرده 1 عدد درشت

خلال پسته  به میزان لازم

خلال بادام  به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گندم را تمیز کنید و به مدت 2 روز خیس کنید. آن‌گاه روزی چندبار آب آن را عوض کنید تا گندم‌ها جوانه بزند.

حالا پارچه تمیزی در آبکش قرار دهید و گندم را در آن بریزید. اطراف پارچه را روی گندم جمع کنید و زیر آب بگیرید.

سبد را در جای مناسبی مانند آشپزخانه قرار دهید. هرازگاهی زیر شیر آب بگیرید تا خیس شود.

پس از 3-4 روز (بسته به دمای محیط) جوانه‌های گندم در حد یک بند انگشت بلند می‌شوند.

در این زمان جوانه را از چرخ گوشت رد کنید و در آب سرد غوطه‌ور سازید و از صافی (تنظیف) رد کنید.

3 بار تفاله‌ها را با آب مخلوط کرده و از صافی رد کنید. اینک در قابلمه مناسبی آرد را با شیرابه گندم مخلوط کنید تا مانند دوغ رقیق شود.

حالا روی حرارت قرار دهید و با قاشق چون پیوسته آن را هم بزنید تا بجوش آید.

دقت کنید این عمل هم زدن باید ادامه داشته باشد تا سمنو غلیظ شود. سپس مجدداً 4-5 بار سمنو را با آب سرد رقیق کرده و بپزید تا رنگ سمنو کم کم تغییر کرده و غلیظ شود.

در مرحله آخر که آب اضافه می‌کنید به را نیز به سمنو اضافه کنید تا عطر، طعم و مزه خاصی به سمنو ‌دهد.

البته می‌توانید از بادام با پوست استفاده ‌کنید، که بادام را باید در مرحله دوم رقیق کردن اضافه نمائید.

پس از 5 بار پخت، سمنو را باید با حرارت بسیار ملایم دم کرده و پس از آن سمنو را بکشید و با خلال پسته و بادام بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشسمنوسمنو با بهسمنوی بهطرز تهیه سمنومواد لازم برای تهیه سمنو تعداد بازديد: 1473 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است