آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد و پودر کاکائو را در کاسه مناسبی بریزید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان به خورد آرد دهید تا مواد به شکل خرده نان در آید.
آنگاه شکر، پودر بادام و زرده تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر فراهم کرده را در قالب کمربندی به قطر 20 سانتیمتر پهن کنید.
به گونهایکه کف و دیواره قالب را بپوشاند. حالا مایه مواد میانی را روی خمیر بریزید و چیز کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مایه میانی: زرده تخممرغ و شکر را با همزن برقی بزنید. و بعد پنیر خامهای، پودر بادام، خامه، پودر کاکائو و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس به آرامی سفیده همزده را به مخلوط زرده افزوده و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.