آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
هستههای خرما را جدا کنید. آنگاه در تابة مناسبی دو قاشق روغن بریزید و خرما را اضافه کنید.
آنگاه روی حرارت ملایم خرما را حدود 5 دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید تا نرم شود، سپس دارچین، هل، شیره و گردو را اضافه کنید و شعله را خاموش نمائید.
اینک مواد فراهم کرده را خوب مخلوط کنید. حالا آرد را در تابه مناسبی روی حرارت اجاق تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و از الک آن را رد کنید.
اینک روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، آرد را اضافه کنید و پیوسته هم بزنید تا رنگ آرد طلایی شود.
هل و پودر قند را نیز افزوده و مخلوط کنید. اکنون کف سینی 20×30 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید، نیمی از مواد فراهم کرده (آرد) را کف سینی بریزید و با پشت قاشق آن را صاف و یکدست کنید.
یکساعت صبر کنید تا کاملا سفت شود، سپس خرما را روی آن پخش کرده و سطحش را صاف کنید.
باقیمانده آرد و کره را نیز روی سطح خرما بریزید و صاف و یک دست کنید.
حالا سینی را چند بار به صورت ضربهای به زمین بزنید تا سطح آن صاف شود. اجازه دهید رنگینک خنک شود تا قابل بریدن باشد.
حالا آن را به شکل لوزی یا مربع برش داده و در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش را با پودر پسته بیارائید.