روشتهیه
مرحله اول: پودر ژلاتين را همراه با آب سرد بر روي حرارت غيرمستقيم (روش بنماري) به صورت محلول درآوريد.
مرحله دوم: موز را همراه با 2 پيمانه از شير و با سس شاتوت داخل مخلوط كن بريزيد و مخلوط نماييد.
مرحله سوم: مابقي شير را با شكر روي حرارت ملايم قرار دهيد و اجازه دهيد تا دانههاي شكر كاملاً در شير حل شود. سپس از روي حرارت برداشته وانيل را افزوده و اجازه دهيد تا از حرارت آن كاسته شود، سپس محلول ژلاتين را افزوده، مخلوط نماييد بگذاريد تا كاملاً سرد شود.
مرحله چهارم: محلول سرد شده را با خامه و سس به دست آمده مخلوط كنيد. سپس آن را در قالب چرب شده مورد نظر ريخته و در يخچال قرار دهيد تا ببندد، كرم آماده را روي ظرف زيبايي برگردانده و با دو ورقه از پرتقال و ميوة توتفرنگي تزيين نماييد.
براي سرعت عمل ميتوانيد دسر را در فريزر قرار دهيد تا كمي ببندد و قبل از يخ زدن از فريزر خارج نموده و در يخچال قرار دهيد.
طرز تهيه سس شاتوت:
مرحله اول: شاتوت را در قابلمه لعابي بريزيد و با شكر مخلوط نماييد «شكر را لابهلاي شاتوت بريزيد» و با درب بسته براي يك شب تا صبح در يخچال قرار دهيد سپس از يخچال خارج نماييد.
مرحله دوم: نشاسته ذرت را با آب سرد مخلوط نموده به مايه داخل قابلمه بيفزاييد سپس ظرف را روي حرارت ملايم قرار داده و براي 5 تا 10 دقيقه بپزيد، هنگام پختن گاهي هم بزنيد.
پس از سرد شدن داخل ظرف در دار در فريزر قرار دهيد تا براي تمام فصول سال و براي دسرها مهيا باشد.
«از سس فوق به مقدار دو سوم پيمانه براي دسر كرم شاه توت استفاده نماييد».