Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:13

دسر كرم شا‌توت

دسر كرم شا‌توت

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

شير................... 1 ليتر (4 پيمانه)

شكر................... 200 گرم 

خامه................. 500 گرم (2 پيمانه)

پودر ژلاتين ساده ...............3 قاشق سوپخوري

آب سرد ................دو سوم  پيمانه

سس شاه‌توت.....................دو سوم  پيمانه

موز(متوسط)..................4 عدد

وانيل................ يك چهارم قاشق چايخوري

 

 (براي دسر كرم شاه‌توت)

شا‌توت ........................2 پيمانه

شكر.................يك و نيم پيمانه

نشاسته ذرت.................. 1 قاشق چايخوري

آب سرد.................... 1 قاشق چايخوري

روش‌تهیه

مرحله اول: پودر ژلاتين را همراه با آب سرد بر روي حرارت غيرمستقيم (روش بن‌ماري) به صورت محلول درآوريد.

مرحله دوم: موز را همراه با 2 پيمانه از شير و با سس شا‌توت داخل مخلوط كن بريزيد و مخلوط نماييد.

مرحله سوم: مابقي شير را با شكر روي حرارت ملايم قرار دهيد و اجازه دهيد تا دانه‌هاي شكر كاملاً در شير حل شود. سپس از روي حرارت برداشته وانيل را افزوده و اجازه دهيد تا از حرارت آن كاسته شود، سپس محلول ژلاتين را افزوده، مخلوط نماييد بگذاريد تا كاملاً سرد شود.

مرحله چهارم: محلول سرد شده را با خامه و سس به دست آمده مخلوط كنيد. سپس آن را در قالب چرب شده مورد نظر ريخته و در يخچال قرار دهيد تا ببندد، كرم آماده را روي ظرف زيبايي برگردانده و با دو ورقه از پرتقال و ميوة توت‌‌فرنگي تزيين نماييد.

براي سرعت عمل مي‌توانيد دسر را در فريزر قرار دهيد تا كمي ببندد و قبل از يخ زدن از فريزر خارج نموده و در يخچال قرار دهيد.

طرز تهيه سس شا‌توت:

مرحله اول: شا‌توت را در قابلمه لعابي بريزيد و با شكر مخلوط نماييد «شكر را لا‌به‌لاي شا‌توت بريزيد» و با درب بسته براي يك شب تا صبح در يخچال قرار دهيد سپس از يخچال خارج نماييد.

مرحله دوم: نشاسته ذرت را با آب سرد مخلوط نموده به مايه داخل قابلمه بيفزاييد سپس ظرف را روي حرارت ملايم قرار داده و براي 5 تا 10 دقيقه بپزيد، هنگام پختن گاهي هم بزنيد.

پس از سرد شدن داخل ظرف در دار در فريزر قرار دهيد تا براي تمام فصول سال و براي دسرها مهيا باشد.

«از سس فوق به مقدار دو سوم پيمانه براي دسر كرم شاه توت استفاده نماييد».

برچسب ها: دسردسر میوه ایدسر سنتیپیش غذاطرز تهیهدسر كرم شا‌توت تعداد بازديد: 330 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟