آشپزباشی - مریم امیری
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خامه کاملاً داغ شود. آنگاه شکلات را به خامه بیفزائید و خوب هم بزنید تا شکلات آب شود.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کرم گاناش فراهم کرده خنک شود. حالا خامه فرم گرفته را با دلی کارامل مخلوط کنید و پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بنماری حل کند.
اکنون محلول ژلاتین را به گاناش بیفزائید و بلافاصله آن را به مخلوط خامه و دلی افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
آنگاه مایه فراهم کرده را در قالب سلیکونی به گنجایش 1 لیتر بریزید و قالب را یک شب در فریزر نگه دارید. اکنون دسر را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبایی قرار دهید.
یادآوری: دلی کارامل را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.