آشپزباشی - افسانه ظروفی
کره، شکر قهوهای و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره و شکر آب شود و محلول به نقطهجوش برسد. آنگاه آرد را به یکباره بیفزائید و با قاشق چوبی مواد را مخلوط کنید تا خمیر بپزد و از ظرف جدا شود.
سپس خمیر را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا تخممرغها را یکی یکی به خمیر فراهم کرده بیفزائید و بعد وانیل را افزوده و مخلوط کنید. مراقب باشید که تخممرغها با فاصله، به خمیر افزوده شوند.
اکنون مایه به دست آمده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره شماره 32 بریزید و پشت قالب مافین را با اسپری روغن چرب کنید.
آنگاه مایه بامیه را به شکل دایرهوار دور هر قالب مافین بریزید و قالب را یک شب در فریزر بگذارید تا بامیههای فنجانی کاملا سفت شوند. اینک آنها را با کاردک از قالب جدا کنید و در روغن شناور و داغ سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.
سپس داخل بامیهها کرم پاتیسیر بریزید و رویشان را با خامه و میوه بیارائید.
یادآوری: برای تهیه کرم پاتیسیر، سه عدد زرده تخممرغ را همراه با 75 گرم شکر، 35 گرم آرد ذرت و یک دوم قاشق چایخوری وانیل با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
آنگاه 280 میلیلیتر شیر را بجوشانید و آن را روی مخلوط تخممرغ بریزید. سپس همة مواد را به ظرف شیر برگردانید و کرم را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. حالا رویش را بپوشانید و پس از خنک شدن مصرف نمائید.