تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
كره و پودر شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه زردهی تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس شیر را درون مایه بریزید و آرد را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسب و لطیفی به دست آید.
حالا هستهی خرما را درآورید و تكهای مغز گردو در آن بگذارید. اكنون خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر روی كاغذ روغنی باز كنید و به مربعهای سه سانتیمتری ببرید.
اینك روی هر مربع یك خرما بگذارید و بپیچید و با فاصله در سینی بچینید.
آنگاه روی خمیر مخلوط زردهی تخممرغ و شیر بمالید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 140 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا رویش طلائی رنگ شود.