آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
آرد را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ آرد قدری تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود.
آنگاه آرد را از الک رد کنید. حالا کره و روغن را در تابه بریزید و آرد را اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر آن را هم بزنید سپس شعله را خاموش کنید.
آب لبو، شکر و هل را روی حرارت بگذارید تا بجوش آید و به آرد تفت داده بیفزائید و مخلوط کنید تا حلوا مخلوط شود.
حالا حلوا را در صورت دلخواه در قالبهای سیلیکونی زیبائی بریزید و بفشارید. سپس آن را در فریزر قرار دهید. پس از 4 ساعت به راحتی از قالب جدا سازید و در ظرف مورد نظر بچینید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید یکی دو عدد لبو را به همراه آب لبو در مخلوطکن میکس کنید و سپس با شکر و هل بجوشانید.