تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید. آنگاه پوره خرمالو، عسل و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط نمائید. سپس محلول ژلاتین و خامه را به آن افزوده و مخلوط سازید.
حالا هل، دارچین و جوز را نیز درون این مایه بریزید و به آرامی هم بزنید. اكنون مایة فراهم كرده را درون قالب به گنجایش یك و نیم لیتر بریزید و آن را یك شب یا دست كم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا كرم ببندد و آماده مصرف شود.
هنگام پذیرائی ظرف كرم را چند ثانیه در آب گرم نگه دارید و اطرافش را با دستان مرطوب آزاد كنید. سپس آن را روی ظرف زیبا و مناسبی برگردانید و در صورت دلخواه با خامه و خرمالو بیارائید.
یادآوری1: میتوانید به جای هل و دارچین از قدری وانیل استفاده كنید.
یادآوری2: چنانچه از قالبهای سلیكونی استفاده میكنید، دسر را پس از ریختن در قالب، در فریزر قرار دهید تا بتوانید بهراحتی آن را از قالب جدا كنید.