آشپزباشی - مریم عکاف
پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و به روش بنماری حل کنید. آ
نگاه شکر را به پوره خرمالو بیفزائید و مخلوط کنید. سپس خامه صبحانه و وانیلین را به آن افزوده و مخلوط سازید و بعد محلول ژلاتین را بیفزایید.
حالا سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را به مایه فراهم کرده اضافه کنید.
اکنون از نان رولت دو دایره به قطر۱۶سانتیمتر و دو نوار به اندازه ۷×۲۰ سانتیمتر برش دهید.
آنگاه دایرههای نان رولت را در 2 قالب به قطر ۱۶ سانتیمتر قرار دهید و نوارهای برش خوردة نان رولت را نیز در دیواره قالب بگذارید.
اینک کرم فراهم کرده خرمالو را در قالبها بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد و آماده مصرف شود.
روش تهیه رولت
زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید.آن گاه در ظرف مناسبی، زردهها را همراه با شکر، وانیلین و آب جوش با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
حالا در ظرفی جداگانه، سفیدهها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
اکنون زردهها و سفیدههای همزده را به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد آرد را به آن بیفزائید.
آنگاه یک چهارم از مایة فراهم کرده را با پودر کاکائو مخلوط سازید و آن را در صفحة ریلیف مت بکشید.
به کمک کاردک پلاستیکی اضافة مواد را بردارید و این بار مایه رولت ساده را روی مایه قهوهای رنگ بریزید و صاف کنید.
اینک رولت را به مدت تقریبی10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.