Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:58

چيزكيك بلوبری

چيزكيك بلوبری

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10برش

بيسكويت شكلاتی آسياب كرده 150 گرم

كره آبكرده و خنك شده 100 گرم

پنير خامه‌ای 300 گرم

شكر 150 گرم

آبليموی تازه 1 قاشق سوپخوری

ژلاتين 3 قاشق چايخوری

آب 125 میلی ليتر (يك‌دوم پيمانه)

خامه قنادی 300 گرم

اسانس وانيل 1 قاشق چايخوری

مربای بلوبری به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

بيسكويت و كره را با هم مخلوط كنيد و آن را در حفره‌های قالب مونوپورشن بريزيد و فشرده كنيد. آن‌گاه قالب را در يخچال بگذاريد.

حالا پنير خامه‌ای، شكر و آبليمو را با همزن برقی بزنيد تا مایه صاف و يكنواختی حاصل شود (از همزدن زياد پنير خودداري كنيد). سپس پودر ژلاتين را روی آب بپاشيد و آن را به روش بن‌ماری حل كنيد.

اكنون محلول ژلاتين را نيز به مخلوط پنير افزوده و هم بزنيد. خامه شيرين شده (خامه قنادی) را اندکی با همزن برقی بزنيد تا سبك شود و قدری حجمش افزايش پيدا كند.

اينك آن را همرابا وانيل به مایه پنيری بيفزائيد و مخلوط سازيد. حالا مایه فراهم كرده را روی بيسكويت در قالب بريزيد و قالب را تكان دهيد تا مایه چيزكيك صاف شود.

سپس رويش را با مربای بلوبری بپوشانيد و قالب را در يخچال قرار دهيد تا چيزكيك آماده مصرف شود (يك شب يا دست كم 6 ساعت). در صورت دلخواه روی چيزكيك را با برگ‌های نعنا بيارائيد و برای پذيرائی، در ظرف مناسبی قرار دهيد.

برچسب ها: چیز کیکآشپزباشیافسانه ظروفیچیز کیک بلوبریانواع دسر سرد تعداد بازديد: 1909 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است