ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
بيسكويت و كره را با هم مخلوط كنيد و آن را در حفرههای قالب مونوپورشن بريزيد و فشرده كنيد. آنگاه قالب را در يخچال بگذاريد.
حالا پنير خامهای، شكر و آبليمو را با همزن برقی بزنيد تا مایه صاف و يكنواختی حاصل شود (از همزدن زياد پنير خودداري كنيد). سپس پودر ژلاتين را روی آب بپاشيد و آن را به روش بنماری حل كنيد.
اكنون محلول ژلاتين را نيز به مخلوط پنير افزوده و هم بزنيد. خامه شيرين شده (خامه قنادی) را اندکی با همزن برقی بزنيد تا سبك شود و قدری حجمش افزايش پيدا كند.
اينك آن را همرابا وانيل به مایه پنيری بيفزائيد و مخلوط سازيد. حالا مایه فراهم كرده را روی بيسكويت در قالب بريزيد و قالب را تكان دهيد تا مایه چيزكيك صاف شود.
سپس رويش را با مربای بلوبری بپوشانيد و قالب را در يخچال قرار دهيد تا چيزكيك آماده مصرف شود (يك شب يا دست كم 6 ساعت). در صورت دلخواه روی چيزكيك را با برگهای نعنا بيارائيد و برای پذيرائی، در ظرف مناسبی قرار دهيد.