Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:09

پارفیت زردآلو

پارفیت زردآلو

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 زردآلوی رسیده و هسته گرفته 600 گرم

 

شکر 60 گرم

 

آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری

 

پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری

 

آب سرد 3 قاشق سوپخوری

 

خامه قنادی 300 میلی لیتر

 

بیسکویت آسیاب کرده 125 گرم

 

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

زردآلو، شکر و آب پرتقال را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد و نرم شود. آن‌گاه پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید. حالا زردآلو را پوره کنید و خامه را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس ژلاتین حلکرده را افزوده و مخلوط نمائید. اکنون اندکی از پودر بیسکویت در لیوان‌های مناسب پذیرائی، بریزید و قدری از مایه فراهم کرده، به آن بیفزائید.

لایه‌های بیسکویت و مخلوط زردآلو را تکرار کنید تا لیوان‌ها پر شوند. حالا روی پارفیت را با پودر پسته بیارائید.

 

برچسب ها: دسر زردآلوزردآلوپارفیت زردآلودسر سادهانواع پارفیت تعداد بازديد: 1383 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است