آشپزباشی- مژگان فرهنگ
زردآلو، شکر و آب پرتقال را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد و نرم شود. آنگاه پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید. حالا زردآلو را پوره کنید و خامه را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس ژلاتین حلکرده را افزوده و مخلوط نمائید. اکنون اندکی از پودر بیسکویت در لیوانهای مناسب پذیرائی، بریزید و قدری از مایه فراهم کرده، به آن بیفزائید.
لایههای بیسکویت و مخلوط زردآلو را تکرار کنید تا لیوانها پر شوند. حالا روی پارفیت را با پودر پسته بیارائید.