آشپزباشی - آرزو مقدم
خامه، بستنی و شیرعسلی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود و بعد شیر را به آن بیفزائید.
آنگاه ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید. سپس محلول ژلاتین را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مایه به دست آمده را دو قسمت کنید.
به یک قسمت پودر کاکائو و به قسمت دیگر، قهوه حلکرده در یک قاشق سوپخوری آب گرم، اضافه کنید.
حالا بیسکوییتها را اندکی خرد کنید و در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید و بعد قدری از مایه مخلوط شده با قهوه را روی بیسکویتها ریخته و لیوانها را در یخچال قرار دهید تا مایه اندکی ببندد.
اکنون باقیمانده مایه قهوه را در لیوانها بریزید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.
سپس لایه شکلاتی را بیفزائید و دسر را دوباره 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا لایه شکلاتی نیز ببندد و دسر آماده شود.