آشپزباشی
ابتدا آرد را در تابهی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید تا خامی آرد از بین برود.
حالا آرد را الك كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن و كره را بیفزائید.
دوباره آن را تفت دهید تا قدری رنگش تغییر كند. اینك از روی حرارت بردارید.
كمی كه از داغی افتاد، پودر شكر، زنجفیل و هل را اضافه كنید و كاملاً مخلوط نمائید.
سپس مایه را در یك سینی به اندازهی تقریبی 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید.
آنگاه به شكل دلخواه برش دهید و با پودر قند و پودر كاكائو، تزئین كنید.