آشپزباشی - افسانه ظروفی
قالب لوف را به اندازه 10×23 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه تخممرغها را با شکر مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید تا شکر حل شود و تخممرغها سبک و کمرنگ شوند.
سپس کره، شیر، نمک، وانیل و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پوست سیبها را بگیرید و آنها را به ورقههای نازک برش دهید.
اکنون سیبها را به مایه فراهم کرده افزوده و مخلوط کنید و این مخلوط را در قالب بریزید.
اینک قالب را در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بگذارید و پودینگ سیب را به مدت تقریبی 45 دقیقه یا تا زمانیکه بپزد و طلائی رنگ شود بپزد.
پودینگ سیب را روی پنجره سیمی خنک کنید و با سس کارامل میل کنید.
روش تهیه سس کارامل: شکر و آب را در ظرف مناسب و کوچکی (سس پن) بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و به رنگ کارامل درآید.
آنگاه خامه را بیفزائید و هم بزنید. (مراقب باشیدکه بخار شکر کارامل شده دستتان را نسوزاند!) سپس کره را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و بگذارید در دمای محیط خنک و اندکی سفت شود.