آشپزباشی- سعید بابارحیمی
شیر، شكر و ژلاتین را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و از روی حرارت بردارید و بگذارید قدری خنك شود. آنگاه خامه و توتفرنگی را به مایه بیفزایید و مخلوط كنید.
حالا دسر را در قالبهای كوچك به قطر 10 سانتیمتر، بریزید و در یخچال قرار دهید تا نیمبند شود. اكنون روی هر دسر یك عدد بیسكویت بگذارید و در یخچال نگه دارید تا كاملاً ببندد.
اینك دسر توت فرنگی را درون ظرفهای مورد نظر برگردانید و با میوه، شكلات و خامه فرم گرفته بیارائید.
روش تهیه بیسكویت: كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغ و وانیلین را بیفزایید و مخلوط كنید. سپس شیر و آرد را اضافه كنید تا مایه، خمیر شود.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و با برشگری به قطر 10 سانتیمتر، برش بزنید و در سینی فر بچینید. بیسكویتها را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فرم گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.