آشپزباشی - محیا ربیعی
فر را با دمای 110 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را به اندازه 30×40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه سفیده تخممرغها را در کاسه خشک و تمیزی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس شکر را کم کم به آن بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا همه شکر مصرف شود.
حالا دارچین را بیفزائید و مرنگ فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره کنگرهدار بریزید.
اکنون مایه مرنگ را به شکل مستطیل و به اندازه 10×20 سانتیمتر روی کاغذ روغنی بزنید و به مدت تقریبی 2 ساعت در فر بپزید.
پس از پایان زمان پخت، در فر را نیمه باز بگذارید تا مرنگها در فر خنک شوند. سپس مرنگها را از فر درآورید و در دمای محیط بگذارید .
اینک یکی از مرنگها را به آرامی از سینی جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید. آنگاه رویش را با خامه فرم گرفته بپوشانید و با انواع میوههای فصل دلخواهتان بیارائید.
سپس مرنگ دیگری را روی خامه و میوهها قرار دهید و روی مرنگ دوم را نیز با خامه و میوه بیارائید.