آشپزباشی - آرزو مقدم
ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید تا کاملا شفاف شود. آنگاه ماست، خامه، شیر، شکر و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس محلول ژلاتین را به آن بیفزائید و هم بزنید. حالا مایه فراهم کرده را سه قسمت کنید و در سه کاسه جداگانه بریزید.
اکنون به یک قسمت پوره آناناس و زعفران بیفزائید و به قسمت دیگر تخم ریحان اضافه کنید (تخم ریحان را 5 دقیقه در آب بخیسانید و بعد آبش را دور بریزید).
اینک قسمت ساده دسر را در ظرف و یا قالب مورد نظرتان بریزید و آن را 20 دقیقه در یخچال نگه دارید تا قدری سفت شود.
سپس قسمت دارای تخم شربتی را به آن بیفزائید و دوباره در یخچال قرار دهید تا این لایه نیز ببندد و قدری سفت شود.
آنگاه قسمت زعفرانی و میوهای دسر را روی لایه قبلی بریزید و دسر را در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.