تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
یک دوم پیمانه از آب را با پودر کاسترد مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه شکر و باقیمانده آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. حالا پودر کاسترد حلکرده را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا گلوله نشود!
همینکه روی مایه حباب زد، نیمی از روغن را همراه با هل به آن بیفزائید و همچنان حلوا را هم بزنید تا زمانیکه از ظرف جدا شود. سپس باقیمانده روغن و بادامهندی را درون حلوا بریزید و آن را از روی حرارت بردارید.
اکنون حلوا را در قالب چربکرده بریزید و رویش را صاف کنید. اینک آن را یک ساعت در یخچال نگه دارید و بعد به اندازه دلخواهتان برش دهید و حلوا را با بادامهندی بیارائید.