آشپزباشی- مریم امیری
به كمك قاشق مخصوص، توپهائی از طالبی درآورید و در قالبی با گنجایش 3 پیمانه بریزید، آنگاه باقیمانده طالبی را همراه با شكر در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و پوره كنید.
پودر ژلاتین را روی یكدوم پیمانه از پوره طالبی بپاشید و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
سپس 2 پیمانه از پوره طالبی را با خامه فرم گرفته، آبلیمو، پودر نارگیل و ژلاتین حل كرده مخلوط كنید و آن را در قالب، روی طالبیها بریزید و دستكم چهار ساعت در یخچال قرار دهید.
اكنون دسر را برای پذیرائی، از قالب جدا كنید و روی دیس زیبائی برگردانید.