آشپزباشی
ابتدا فر(تاون) را با حرارت 180 درجهی سانتیگراد یا 350 درجهی فارنهایت، روشن نمائید.
آرد را با كره و آب مخلوط كنید تا به شكل خمیر درآید. خمیر فراهمكرده را در قالب تارت به قطر 30 سانتیمتر پهن نمائید.
آنگاه با چنگال روی خمیر را سوراخ كنید و اطراف خمیر را با انگشت كمی حالت دهید.
سپس آن را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید و به مدت 15 دقیقه، در فر قرار دهید تا كمی بپزد.
اكنون كاغذ آلومینیومی را بردارید و 10 دقیقهی دیگر در فر قرار دهید تا روی آن كمی برشته شود.
ظرف حاوی تارت را از فر خارج كنید، ولی فر را روشن نگه دارید.
اكنون سیب، پرتقال و كیوی را برش بزنید و با سلیقهی خود روی تارت بچینید.
حال، كاغذ آلومینیومی روی تارت حاوی میوه قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در داخل فر بگذارید تا میوهها كمی بپزد.
اینك ظرف را از فر بیرون آورید تا تارت در دمای اتاق كمی خنك شود. آنگاه بادام را روی حرارت ملایم كمی تفت دهید تا طلائیرنگ شود.
حالا ماست را كمی با چنگال بزنید و بهطور كامل روی دسر پخش نمائید و روی ماست را با بادام بودداده بیارائید.