سعید بابا رحیمی- آشپزباشی
شیر، شكر، دارچین و میخك را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید و بعد صبر كنید تا خنك شود.
آنگاه ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید. سپس محلول ژلاتین را به مخلوط شیر بیفزائید، آن را صاف كنید و خامه را اضافه نمائید.
حالا زردههای تخممرغ را با نیمی از شكر (اضافی) و وانیلین، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
سفیدههای تخممرغ را نیز با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و كمكم باقیمانده شكر را بیفزائید.
اكنون مخلوط شیر را به زردههای تخممرغ بیفزائید و سفیدههای زده شده را، به آرامی به مایه اضافه كنید.
اینك دسر را در قالبی به قطر 20 سانتیمتر، بریزید و به مدت 6-8 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.
حال قالب را چند ثانیه در آب گرم نگه دارید و بعد روی دیس زیبائی برگردانید.