Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

دسر دارچینی

دسر دارچینی

shooroshirin7

0 1

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

شیر 600 میلی‌لیتر (حدود دو و یك‌دوم پیمانه)

 

شكر 225 گرم

 

چوب دارچین 2 تكه

 

میخك 4 عدد

 

ژلاتین 4 قاشق چایخوری

 

آب سرد 100 میلی‌لیتر

 

خامه فرم گرفته  300 گرم

 

تخم‌مرغ  4 عدد

 

شكر اضافی  75 گرم

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

سعید بابا رحیمی- آشپزباشی

 

شیر، شكر، دارچین و میخك را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید و بعد صبر كنید تا خنك شود.

 آن‌گاه ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. سپس محلول ژلاتین را به مخلوط شیر بیفزائید، آن را صاف كنید و خامه را اضافه نمائید.

حالا زرده‌های تخم‌مرغ را با نیمی از شكر (اضافی) و وانیلین، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

سفیده‌های تخم‌مرغ را نیز با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و كم‌كم باقیمانده شكر را بیفزائید.

 اكنون مخلوط شیر را به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید و سفیده‌های زده شده را، به آرامی به مایه اضافه كنید.

 اینك دسر را در قالبی به قطر 20 سانتیمتر، بریزید و به مدت 6-8 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.

حال قالب را چند ثانیه در آب گرم نگه دارید و بعد روی دیس زیبائی برگردانید.

برچسب ها: دسرانواع دسرآموزش دسرقناديدسر دارچینیدارچينآموزش دسر دارچيني تعداد بازديد: 1482 تعداد نظرات: 0

نظرتون در مورد اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است