روشتهیه
ابتدا برای روی محلبی شکر و وانیل را در ماهیتابه ریخته و با حرارت کم شکر را حل کنید، قیسی را در ماهیتابه ریخته و کاراملی کنید و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. برای تهیه محلبی، شیر، وانیل و شکر را در قابلمه بریزید و هم زده و بجوشانید و کره را اضافه کنید، بعد از این که کره آب شد، رنده پوست لیمو و آب پرتقال را اضافه کنید، وقتی شروع به جوشیدن کرد ایرمیک را اضافه کنید، هنگامی که آرد شیر را به خود جذب کرد، خامه را در قابلمه بریزید، پس از همزدن محلبی را در کاسهها گذاشته و روی آن نصف قیسی را بگذارید و کمی از کارامل هم بریزید. پس از سرد شدن سرو نمایید.