Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:18

محلبی ایرمیک

محلبی ایرمیک

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

شیر ......................یک‌ویک‌دوم پیمانه

وانیل.................... 5 گرم

شکر................... 1 قاشق سوپ‌خوری

کره.................. 1 قاشق سوپ‌خوری

رنده پوست لیمو................... 1 عدد لیمو

آب پرتقال................... 1 عدد پرتقال

ایرمیک (آرد سمولینا)...................... یک‌چهارم پیمانه

خامه................... 100 میلی‌لیتر

 

مواد برای روی محلبی :

شکر.................... یک‌چهارم پیمانه

وانیل................ نصف چوب

قیسی، از وسط نصف‌شده...................... 4 عدد

روش‌تهیه

ابتدا برای روی محلبی شکر و وانیل را در ماهی‌تابه ریخته و با حرارت کم شکر را حل کنید، قیسی را در ماهی‌تابه ریخته و کاراملی کنید و ماهی‌تابه را از روی حرارت بردارید. برای تهیه محلبی، شیر، وانیل و شکر را در قابلمه بریزید و هم زده و بجوشانید و کره را اضافه کنید، بعد از این که کره آب شد، رنده پوست لیمو و آب پرتقال را اضافه کنید، وقتی شروع به جوشیدن کرد ایرمیک را اضافه کنید، هنگامی که آرد شیر را به خود جذب کرد، خامه را در قابلمه بریزید، پس از هم‌زدن محلبی را در کاسه‌ها گذاشته و روی آن نصف قیسی را بگذارید و کمی از کارامل هم بریزید. پس از سرد شدن سرو نمایید.

برچسب ها: دسرقیسیآرد سمولینامحلبی ایرمیکطرز تهیه محلبی ایرمیکایرمیک تعداد بازديد: 307 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است