تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
تخممرغها و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا شکر حل شود. آنگاه روغن مایع، گلاب و هل را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد و بیکینگپودر را افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
اکنون مایه فراهم کرده را درون قالبهای مینی مافین دارای کپسول کاغذی بریزید. بهگونهایکه دو سوم از حجم قالبها از مایه کیک پر شود. سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و مافینها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید.
همینکه مافینها خنک شدند، رویشان را با حلوا بیارائید. در صورت دلخواه، میتوانید از ماسوره شماره 104 بهره بگیرید و حلوا را به شکل گل رز بیارائید.
روش تهیه ترحلوا: آرد را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آنگاه روغن و کره را بیفزائید و هم بزنید. حالا آرد برنج را افزوده و تفت دهید. اکنون شربت ولرم را درون حلوا بریزید و پیوسته هم بزنید تا شربت به خورد آرد برود و حلوا جمع شود.
روش تهیه شربت: آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود و قدری بجوشد. آنگاه زعفران، گلاب، عسل و هل را بیفزائید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.