Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:58

بلان مانژ

بلان مانژ

shooroshirin

2 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 عدد

پودر بادام 120 گرم

آب 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

شیر 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

شکر 100 گرم

پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری

خامه قنادی همزده 300 گرم

وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

پودر بادام، یک‌دوم پیمانه از آب، شیر و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود و مایه بجوشد (سه‌ دقیقه).

آن‌گاه مایه فراهم کرده را در تنظیف بریزید و صاف کنید. سپس پودر ژلاتین را روی باقیمانده آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید.

حالا محلول ژلاتین را به شیر بادام بیفزائید و بگذارید در دمای محیط خنک شود. اکنون خامه و وانیل را به شیر بادام افزوده و مخلوط کنید.

آن‌گاه مایه بلان مانژ را در قالب‌های چربکرده دسر بریزید. (گنجایش یک‌دوم پیمانه) و دسر را دست‌کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

در صورت دلخواه بلان مانژ را با خامه و میوه بیارائید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید اندکی بادام برشته و خرد کرده به دسر بیفزائید. در اینصورت بادام را همراه با خامه به دسر بیفزائید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیدسر خوشمزهدسر مدرندسر فرانسویبلان مانژدسرهای بی نظیر تعداد بازديد: 2511 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است