آشپزباشی - افسانه ظروفی
پودر بادام، یکدوم پیمانه از آب، شیر و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود و مایه بجوشد (سه دقیقه).
آنگاه مایه فراهم کرده را در تنظیف بریزید و صاف کنید. سپس پودر ژلاتین را روی باقیمانده آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید.
حالا محلول ژلاتین را به شیر بادام بیفزائید و بگذارید در دمای محیط خنک شود. اکنون خامه و وانیل را به شیر بادام افزوده و مخلوط کنید.
آنگاه مایه بلان مانژ را در قالبهای چربکرده دسر بریزید. (گنجایش یکدوم پیمانه) و دسر را دستکم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
در صورت دلخواه بلان مانژ را با خامه و میوه بیارائید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید اندکی بادام برشته و خرد کرده به دسر بیفزائید. در اینصورت بادام را همراه با خامه به دسر بیفزائید.