فر را با دمای 180درجه سانتیگراد، گرم كنید و قالب نیمكره به گنجایش یكونیم لیتر را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه زردههای تخممرغ، 70 گرم از شكر، پوست لیمو و آب جوش را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
سپس سفیدههای تخممرغ را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و كمكم باقیمانده شكر را بیفزائید. حالا زردهها و سفیدههای زده شده را به آرامی با هم مخلوط كنید.
اكنون آرد و نمك را با هم الك كنید و در مایه فراهم كرده بریزید و با دقت و به آرامی مواد را مخلوط كنید.
اینك پسته و رنگ را بیفزائید، مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 35 دقیقه، در فر بپزید.
سپس صبر كنید تا كیك در قالب خنك شود. بعد كیك را از قالب درآورید، كاغذ روغنی را از آن جدا كنید و به ضخامت تقریبی یك سانتیمتر، از رویش ببرید تا به جای در كیك از آن استفاده كنید.
حال قالب را با سلفون بپوشانید و دوباره كیك را در قالب بگذارید و داخلش را خالی كنید. دقت نمائید كه از كف و دیواره كیك حدود 3 سانتیمتر باقی بماند. آنگاه كیك را در فریزر بگذارید.
میوههای شكری را - كه شامل گلسهچری قرمز و سبز میباشد - خرد كنید و كشمش و زردآلوی خرد كرده را در آب آناناس بخیسانید. پس از نیم ساعت، میوههای شكری، كشمش و زردآلو را در كاسه بزرگی بریزید، بستنی نرم شده را با خامه فرم گرفته مخلوط كنید و به میوهها بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
اكنون آن را در حفره ایجاد كرده در كیك بریزید، رویش را صاف كنید و در كیك را بگذارید.
رویش را بپوشانید و دستكم 6 ساعت یا یك شب در فریزر نگهدارید.
حالا كیك بستنی را برای پذیرائی روی دیس زیبایی برگردانید و به دلخواه بیارائید.
یادآوری: میتوانید 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین را روی 2 قاشق سوپخوری آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید.
سپس آن را به مخلوط بستنی بیفزائید تا كیك بستنی دیرتر آب شود.