Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

هات چاكلت

هات چاكلت

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر شكر 110 گرم

 

آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

شكلات سیاه خردكرده 125 گرم

 

خامه پرچرب 300 میلی‌لیتر

 

پودر كاكائو 75 گرم (سه‌چهارم پیمانه)

 

شیر گرم 1 لیتر (4 پیمانه)

 

خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

 

پودر كاكائو برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

شكر را همراه با آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه بگذارید شربت بجوشد و قدری غلیظ شود. سپس شكلات را به آن بیفزائید و هم بزنید تا شكلات آب شود.

حالا خامه، پودر كاكائو و یك‌سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر) از شیر را مخلوط كنید و این مخلوط را به باقیمانده شیر بیفزائید و در محلول شكلات بریزید. اكنون هات چاكلت را برای پذیرائی، در لیوان بریزید و با خامه و پودر كاكائو بیارائید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیهات چاكلتآشپزباشیژینوس نوروزیآموزش هات چاكلتروش تهیه هات چاكلتچاکلت تعداد بازديد: 1519 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است