آشپزباشی - مریم امیری
شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزد و آن را همراه با توت فرنگی روی حرارت ملایم، 5 دقیقه بجوشانید. آنگاه این مخلوط را در پارچ دستگاه مخلوطکن بریزید و پوره کنید .
سپس پوره را به همان ظرف قبلی برگردانید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید و روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
حالا این مخلوط را در قالب به قطر 20 سانتیمتر بریزید و 3 ساعت در فریزر قرار دهید. اکنون موس انبه را آماده کنید و نیمی از آن را در قالب سلیکونی به گنجایش 1 لیتر بریزید و 3 ساعت در فریزر نگه دارید.
حال پوره توتفرنگی را از فریزر درآورید و آن را در قالب، روی موس انبه بگذارید و بعد باقیمانده موس انبه را رویش بریزید.
این بار دسر را 24 ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و آماده مصرف شود. اینک دسر را از قالب جدا کنید و با شکلات و میوه بیارائید.
روش تهیه موس انبه: انبه را ریز خرد کنید و با ماست خامهای مخلوط سازید. آنگاه پودر ژلاتین را روی آب انبه بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
حالا محلول ژلاتین را به مخلوط انبه افزوده و مخلوط کنید. سپس خامه فرم گرفته را نیز کم کم به مخلوط انبه بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.