تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
آرد الككرده را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا عطر خوش آرد بلند شود ولی رنگش تغییر نكند!
آنگاه روغن را بیفزائید و آرد را تفت دهید تا طلائی رنگ شود.
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و مخلوط شیرعسلی و زعفران را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون حلوا را در ظرفهای كوچكی به گنجایش 1/5 قاشق سوپخوری بریزید و با پودر پسته و پودر بادام بیارائید.
یادآوری: شیرعسلی را از سوپرماركتها تهیه كنید.