آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
آرد، بیکینگپودر، بیکینگسودا، نمک و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه تخممرغ، کره بادام زمینی و شیر را در ظرف دیگری بریزید و مواد خشک را به آن بیفزائید و هم بزنید.
حالا تابه مناسبی را چرب کنید و روی اجاق بگذارید. اکنون هربار به اندازه 3 قاشق سوپخوری از مایه فراهم کرده، در تابه بریزید و دو طرف پنکیکها را بپزید.
حالا روی هر پنکیک کره بادام زمینی (اضافی) و مارمالاد بمالید و پنکیک بعدی را رویش بگذارید.
به این ترتیب هر 3 عدد پنکیک را با مارمالاد و کره بادامزمینی روی هم قرار دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.