آشپزباشی - محیا ربیعی
طرز تهیه مارشمالو
سینی شیرینیپزی را به اندازه ٢٥ ×٣٠ سانتيمتر با كاغذ روغني بپوشانيد. آنگاه پودر ژلاتين را روی آب سرد بپاشيد و بگذارید ژلاتین به حالت اسفنجی درآید.
سپس شكر و آب داغ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهيد تا شكر حل شود.
حالا شربت را بجوشانید و محلول ژلاتین را درون شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم، به مدت تقریبی 20 دقیقه بجوشد.
اکنون آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا ولرم شود. حالا اسانس گل رز و رنگ را درون شربت بریزید و آن را با سرعت زیاد با همزن برقی بزنید تا مایه غلیظی حاصل شود و جای پرههای همزن روی مایه بماند.
اینک مایه مارشمالو را در سینی بریزید و 2 ساعت در دمای محیط نگه دارید تا مارشمالو خودش را بگیرد و قابل برش دادن شود. آنگاه مارشمالو را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.
یادآوری 1: به جای اسانس گل رز میتوانید از اسانس پرتقال و رنگ نارنجی و یا اسانس نعنا و رنگ سبز استفاده کنید.
یادآوری 2: مارشمالو را میتوانید به مدت دو هفته در ظرف دردار و در دمای محیط نگه دارید.