ماهنامه آشپزباشی - سعید بابا رحیمی
پودر نارگيل، پودر شكر، سفيده تخممرغ، عسل و وانيل را در كاسه مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد تا خمير يكنواخت و مناسبی حاصل شود.
آنگاه خمير را روي سطح پودر شكر پاشيده، پهن كنيد و با برشگر دلخواهتان قالب بزنيد و در يخچال بگذاريد. سپس شكلات سفيد و شكلات تلخ را با هم مخلوط كنيد تا شكلات كرمرنگ شود.
اكنون مایه نارگیلی فراهم كرده را در شكلات بغلتانيد و روی فويل قرار دهيد. همينكه شكلات سفت شد، آنها را در كپسولهای مخصوص شكلات بگذاريد.