Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:27

دسر شكلات و هلو

دسر شكلات و هلو

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

بیسكویت شكلاتی آسیاب كرده 115 گرم

 

شكلات خرد كرده 50 گرم

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

هلو 4 عدد

 

آب پرتقال 200 میلی‌لیتر

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

بیسكویت، شكلات، پوست پرتقال، عسل و دارچین را با هم مخلوط كنید و سفیده‌ی تخم‌مرغ را به آن بیفزائید. آن‌گاه هلوها را نصف كنید و هسته‌شان را درآورید.

سپس داخل هلوها را از مایه‌ی فراهم كرده پر كنید و در ظرف نسوزی بچینید.

حالا آب پرتقال و شكر را با هم مخلوط كنید و به هلو بیفزائید.

اكنون دسر هلو را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: انواع دسردسر میوه ایآموزش دسرشیرینی و دسردسر شكلات و هلودسر شکلاتیدستور تهیه دسر تعداد بازديد: 1655 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است