تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
ده قالب را به گنجایش تقریبی 200 میلیلیتر، با كاغذ روغنی یا زرورق بپوشانید و داخلشان یك عدد بیسكویت بگذارید. آنگاه باقیماندهی بیسكویتها را خرد كنید. پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید.
سپس پنیر خامهای، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكنواخت شود. حالا خامه، شكلات سفید و ژلاتین حلكرده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مایهی فراهم كرده را با بیسكویتهای خرد كرده مخلوط كنید و آن را در قالبها روی بیسكویت بریزید. چیزكیك را یك شب در یخچال نگه دارید و هنگام پذیرائی، با شكلات سیاه آبكرده بیارائید.