سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. قالب – رینگ – به قطر تقریبی 7 سانتیمتر را در سینی، روی كاغذ روغنی بگذارید و دیواره داخلی آنها را با كمربندی از كاغذ روغنی یا زرورق بپوشانید.
آنگاه كف هر یك از قالبها یك عدد بیسكویت گرد بگذارید و اطرافش را با لیدی فینگر بپوشانید.
سپس موس شكلات سفید را در كیسه شیرینی پزی دارای ماسوره بزرگ و ساده بریزید و نیمی از حجم قالبها را با آن پر كنید. رویشان را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا موس توتفرنگی را در كیسه شیرینی پزی، دارای ماسوره ساده بریزید و باقیمانده حجم قالبها را با آن پر كنید.
اكنون شارلوت را یك شب در یخچال نگهدارید. اینك قالب و كمربند كاغذ روغنی را از شارلوت جدا كنید، روی آن را با توت فرنگی بیارائید، دورش روبان ببندید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه موس شكلات سفید
شكلات را به روش بنماری آب كنید. ورقههای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و 5 دقیقه، كنار بگذارید تا نرم شود. آنگاه خامه ساده را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود.
سپس از روی حرارت بردارید و ژلاتین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا كاملاً حل شود. حالا این مخلوط را در شكلات بریزید و خوب هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید.
اكنون مایه فراهم كرده را روی یخ بگذارید و پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود. آنگاه خامه فرم گرفته را در سه نوبت به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اینك موس را صاف كنید.
روش تهیه موس توت فرنگی
ورقههای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و 5 دقیقه، كنار بگذارید تا نرم شود.
آنگاه پوره توتفرنگی و شكر را در ظرف كوچك و مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
سپس ژلاتین را به آن بیفزائید و 30 ثانیه دیگر روی حرارت نگه دارید تا ژلاتین كاملاً حل شود. حالا مایه به دست آمده را روی یخ بگذارید و پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود.
اكنون خامه فرم گرفته را به آن بیفزائید و مخلوط حاصل را صاف كنید.