آشپزباشی- آرزو گنجي :
روش تهیه
پنير خامهاي را همراه با خرما در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه شير، شكر، عرق بهارنارنج و آبليمو را در كاسهي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس ژلاتين را روي آب بپاشيد و به روش بنماري حل كنيد. اكنون همهي مواد را با هم مخلوط كنيد و مايهي فراهم كرده را در قالبهاي چربكردهي دسر به گنجايش 150 ميليليتر بريزيد و دستكم 3ساعت در يخچال نگه داريد. اينك دسر را روي ظرف مناسبي برگردانيد و براي پذيرائي با خرما و عسل بيارائيد.