آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
شكلات را به روش بنماری آب كنید و كنار بگذارید تا كمی خنك شود. آنگاه زرده تخممرغها و آب پرتقال را به آن بیفزائید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس خامه را به آن بیفزائید. حالا در كاسه دیگری، سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و آن را در دونوبت به مخلوط شكلات بیفزائید.
اكنون موس را در قالبی به قطر 20 سانتیمتر-كه آن را با سلیفون پوشاندهاید- بریزید و در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود و قدری ببندد. اینك موس شكلات را با سس كامكوات میل كنید.
روش تهیه سس كامكوات: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه آن را بجوشانید تا طلائی رنگ شود. سپس شربت را از روی حرارت بردارید و به آرامی 4 قاشق سوپخوری آب جوش به آن بیفزائید. حالا آب پرتقال و كامكواتهای ورقه شده را به آن اضافه كنید، رویش را بپوشانید و بگذارید سرد شود.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید قدری تلخی كامكوات را بگیرید و بعد مانند دستور داده شده، آن را شیرین كنید.