آشپزباشی- مرضیه مرشدی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن كنید. 4 ظرف نسوز را به گنجایش 180 میلیلیتر چرب كنید. شكلات و كره را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكلات آب شود. حالا زرده تخممرغها و پودر شكر را در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود.
اكنون آرد و مخلوط شكلات آبكرده را به آن بیفزائید و كمی هم بزنید. سفیدههای تخممرغ را در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود بطوریكه از كاسه نریزد. سفیدههای زده شده را با مایه قبل مخلوط كنید. اكنون مایه آماده را درون قالبها بریزید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید.
حالا قالبها را از فر خارج كنید. تكههای شكلات را در مركز هر كیك فرو ببرید و 6 دقیقه دیگر در فر قرار دهید. روی كیك را با پودر شكر بیارائید و گرم میل كنید.
یادآوری 1: میتوانید در مایه كیك به جای شكلات سفید از شكلات شیری استفاده كنید.
یادآوری 2: میتوانید از قالبهای مافین نیز استفاده نمائید.