آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
كره و شكر را در كاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.
آنگاه تخممرغها را یکی یکی بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس آرد، بیكينگپودر و پودر كاكائو را درون اين مايه بريزيد و بعد شكلات را به آن بيفزائيد.
حالا اين مايه را در قالب كمربندی چربكرده به قطر 20 سانتيمتر بريزيد و كيك را به مدت تقریبی 40 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد.
اكنون كيك را روی پنجره سیمی قرار دهيد تا خنك شود. آنگاه كيك را از قالب خارج كنيد و بگذاريد كاملاً خنك شود.
بعد كيك را از ارتفاع به 2 قسمت مساوي تقسيم كنيد، قالب را بشوئيد و خشك كنيد و يكي از برشهای كيك را در قالب بگذاريد.
آنگاه موس فراهم كرده را روي كيك بريزيد و بگذاريد اندکی ببندد .سپس لایه بعدی كيك را روی موس بگذاريد و قالب را با كاغذ آلومينيومی بپوشانيد.
حالا موس كيك را دستكم 6 ساعت يا يك شب در يخچال نگه داريد تا آماده سرو شود. در صورت دلخواه میتوانيد موس كيك را با خامه و فيلههای پرتقال بيارائيد.
روش تهيه موس:
پودر ژلاتين را روی آب بپاشيد و آن را به روش بنماری حل كنيد. آنگاه زرده تخممرغها و شكر را با همزن برقي بزنيد تا غليظ و كمرنگ شود.
سپس آب پرتقال را همراه با محلول ژلاتين به زردههای تخممرغ افزوده و مخلوط سازيد.
حالا سفيده تخممرغها را در كاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا سفيد شود و کاملاً فرم بگيرد.
آنگاه سفيده تخممرغ را در سه نوبت به مایه فراهم كرده بيفزائيد و به آرامی مخلوط نمائيد اكنون خامه فرم گرفته را نيز درون موس بريزيد و آن را به آرامي هم بزنيد تا صاف و يكدست شود.