آشپزباشی - مریم امیری
قالب مربع را به اندازه 15 سانتیمتر، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونهایکه کاغذ از لبههای قالب بالاتر قرار بگیرد.
آنگاه، شکر، شکلات، گلوکز، خامه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و مایه فاج را به مدت تقریبی 10 دقیقه، بجوشانید تا دمایش به 116 درجه سانتیگراد برسد .
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کره را به آن بیفزائید. حالا 20 دقیقه فاج را کنار بگذارید تا اندکی خنک شود و بعد اسانس و خلال پسته را افزوده و مخلوط کنید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و 3 ساعت در دمای محیط نگه دارید. آنگاه فاج را از قالب درآورید و به مکعبهای 2 سانتیمتری برش دهید.