Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:03

فاج رز و شکلات سفید

فاج رز و شکلات سفید

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 49 عدد

شکر 330 گرم

شکلات سفید 250 گرم

گلوکز 2 قاشق سوپخوری

خامه صبحانه 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

شیر 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

کره 40 گرم

اسانس رز چند قطره

خلال پسته 60 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

قالب مربع را به اندازه 15 سانتیمتر، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونه‌ایکه کاغذ از لبه‌های قالب بالاتر قرار بگیرد.

آن‌گاه، شکر، شکلات، گلوکز، خامه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و مایه فاج را به مدت تقریبی 10 دقیقه، بجوشانید تا دمایش به 116 درجه سانتیگراد برسد .

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کره را به آن بیفزائید. حالا 20 دقیقه فاج را کنار بگذارید تا اندکی خنک شود و بعد اسانس و خلال پسته را افزوده و مخلوط کنید.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و 3 ساعت در دمای محیط نگه دارید. آن‌گاه فاج را از قالب درآورید و به مکعب‌های 2 سانتیمتری برش دهید.

برچسب ها: انواع دسرآشپزباشیمریم امیریفاج رز و شکلات سفیدفاج شکلاتی تعداد بازديد: 1685 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است