آشپزباشی- سهیلا جباری
كَتائِف را در تابهای بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شود. آنگاه از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. بعد ظرف مناسبی بردارید و قدری سس كارامل در آن بریزید. سپس نیمی از كَتائِف را بیفزائید و روی آن را با خرما و گردو بپوشانید. حالا دوباره قدری سس كارامل روی مخلوط بریزید، باقیمانده كَتائِف را بیفزائید و خرما و گردو بپاشید.
اكنون باقیمانده سس كارامل را روی آن بریزید و مواد رویه را بیفزائید و صاف كنید. اینك كنافه را به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه سس كارامل
شكر را در ظرفی بریزید، كره را بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا شكر، طلائی رنگ شود. آنگاه خامه را اضافه كنید و قبل از این كه خامه بجوشد، آن را از روی حرارت بردارید.
روش تهیه سس رویه
شیر را گرم كنید. زردههای تخممرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا به رنگ روشن درآید. سپس شیر گرم را كمكم به آن بیفزائید. مایه به دست آمده را روی حرارت بگذارید و پیوسته هم بزنید تا كمی غلیظ شود. حالا مایه را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن اضافه كنید.
یادآوری: كَتائِف خمیری است به شكل رشته، كه به صورت فریز شده در بعضی از فروشگاههای لوازم قنادی یافت میشود.