آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
شكر را همراه با یكو یكدوم پیمانه از آب و آبلیمو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شكر كاملاً حل شود و بعد آن را بجوشانید تا به دمای 116 درجه سانتیگراد برسد - گاهی اطراف ظرف را با قلمموی مرطوب پاك كنید تا شربت، شكرك نزند - آنگاه در ظرف دیگری آرد ذرت، كرم تارتار و باقیمانده آب را با هم مخلوط كنید تا به صورت خمیر درآید.
سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مایه فراهم كرده را پیوسته هم بزنید تا كاملا غلیظ شود. اینك شربت را به شكل نوار باریكی به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا مایه غلیظ و شفاف شود (حدود 1/5 ساعت). حالا رنگ و اسانس را درون مایه بریزید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا مایه راحتالحلقوم از ظرف جدا شود.
اكنون راحتالحلقوم را در قالب چربكرده به اندازه 19×19 سانتیمتر بریزید و رویش را با پالت چربكرده، صاف كنید و یك شب در فضای آشپزخانه قرار دهید. حال راحتالحلقوم را با چاقو یا قیچی تیز و چرب به اندازه دلخواه ببرید و در مخلوط پودر شكر و آرد ذرت (اضافی) بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.