ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد، نمک، شکر و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خردهنان درآید. آنگاه آب سرد را کمکم بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بهدستآید.
خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آردپاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 15 سانتیمتر، قالب بزنید.
اکنون لیوانهای نسوز و مناسبی را چرب کنید و خمیر را درون لیوانها قرار دهید به گونهایکه کف و دیواره لیوان را بپوشاند. قسمتهای اضافی خمیر را ببرید و آن را درون لیوان کاملا بفشارید.
اکنون لیوانها را با مواد میانی پر کنید و در سینی فر بچینید. سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و پای را به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.