Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:29

خاگينه گل

خاگينه گل

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

تخم مرغ ٢ عدد

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع ١٠٠ ميلي ليتر

ماست ١٢٥ گرم

آرد ٣٥٠ گرم

بیکینگ پودر ١ قاشق سوپخوری

سفیدة تخم مرغ ١ عدد

پودر پسته برای تزئین

مواد لازم بر ای تهیه شر بت

آب ٣٧٥ ميلي ليتر (یک و سه چهارم پیمانه)

شکر  ٣٣٠ گرم

زعفران سائیده به میزان لازم

گلاب ١ - ٢ قاشق سوپخوری

جوهر لیمو يا آب ليمو یک‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید تا صاف و یکنواخت شوند.

آن‌گاه روغن مایع و ماست را بیفزائید و هم بزنید. حالا مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ‌پودر را به مایة تخم‌مرغی بیفزائید و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

سپس خمیر را اندکی ورز دهید تا صاف و یکنواخت شود و خمیر به دست نچسبد! اکنون خمیر را در کیسه نایلونی قرار دهید و 30 دقیقه در دمای محیط نگه دارید.

اینک هر بار قدری از خمیر فراهم کرده را بین دو کاغذ روغنی بگذارید و با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید.

آن‌گاه خمیر را با دو اندازه برشگر، به شکل گل 5 پر قالب بزنید و آنها را دو تا دو تا (گل بزرگ و گل کوچک) با اندکی سفیدة تخم‌مرغ به هم بچسبانید.

مراقب باشید که در حین کار، روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود.

سپس خاگینه گل را در روغن فراوان داغ، با حرارت ملایم سرخ کنید تا پف کند و طلائی رنگ شود.

خاگینه‌ها را روی هوله کاغذی آشپزخانه و یا در صافی بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود و بعد آنها را در شربت ولرم قرار دهید و بعد  از شربت درآورید و رویش پسته بپاشید.

روش تهیه شربت:

همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

آن‌گاه شربت را در حدود 10-15 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا اندکی قوام پیدا کند ولی خیلی غلیظ نشود!

یادآوری 1: چنانچه بخواهید خاگینه شیرین‌تر باشد، می‌باید زمان بیشتری در شربت بماند.

یادآوری 2: با توجه به اندازه تخم‌مرغ ممکن است میزان آرد متغیر باشد! از این رو آرد را کم کم بیفزائید.

یادآوری 3: برای اطمینان از غلظت مناسب شربت، اندکی از شربت خنک شده را بین دو انگشت بگیرید، چنانچه قدری چسبنده بود، قوامش مناسب است.

برچسب ها: خاگینه گلآشپزباشیدسر سنتی ایرانیطرز تهیه خاگینهدسر خوشمزه ایرانیعارفه ابن الرضامواد لازم برای تهیه خاگینه گل تعداد بازديد: 1220 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است