تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
كره، رشتهی كدائف، خلال پسته و خلال بادام را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم 3 دقیقه تفت دهید.
آنگاه شیر، شكر، عسل و زعفران را بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا رشته بپزد و شیر تبخیر شود.
حالا مظافر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با خلال پسته، بادام و عسل بیارائید.
یادآوری: رشتهی كدائف را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید و اگر در دسترس نبود از ورمیشل استفاده كنید.
روزه داران بخوانند
بعد از شكستن روزه، چشیدن نمك و نوشیدن جرعهای آب گرم در وعدهی افطار، استفاده از شیر و خرما یا یك قاشق مربا یا عسل،یا شیر و كشمش و یا شیر موز جهت تأمین قند مورد نیاز مغز و بدن بسیار مناسب است.
در صورت عدم تحمل شیر، آبمیوهی طبیعی و خانگی، سوپ سبك، فرنی یا شیربرنج غنی شده با خلال بادام پوست كنده و آسیاب شده بسیار مناسب است.