Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 17:14

مُظافر (عربی)

مُظافر (عربی)

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

كره 70 گرم

 

رشته‌ی كدائف 100 گرم

 

خلال پسته 2 قاشق سوپخوری

 

خلال بادام 2 قاشق سوپخوری

 

شیر 1 لیتر (4 پیمانه)

 

شكر 180 گرم

 

عسل 3 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری

 

خلال پسته و بادام برای تزئین به میزان لازم

 

عسل برای تزئین 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

كره، رشته‌ی كدائف، خلال پسته و خلال بادام را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم 3 دقیقه تفت دهید.

آن‌گاه شیر، شكر، عسل و زعفران را بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا رشته بپزد و شیر تبخیر شود.

حالا مظافر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با خلال پسته، بادام و عسل بیارائید.

یاد‌آوری: رشته‌ی كدائف را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه كنید و اگر در دسترس نبود از ورمیشل استفاده كنید.

روزه داران بخوانند

بعد از شكستن روزه، چشیدن نمك و نوشیدن جرعه‌ای آب گرم در وعده‌ی افطار، استفاده از شیر و خرما یا یك قاشق مربا یا عسل،‌یا شیر و كشمش و یا شیر موز جهت تأمین قند مورد نیاز مغز و بدن بسیار مناسب است.

در صورت عدم تحمل شیر، آبمیوه‌ی طبیعی و خانگی، سوپ سبك، فرنی یا شیربرنج غنی شده با خلال بادام پوست كنده و آسیاب شده بسیار مناسب است.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسرتغذیه و رمضانمظافردسر عربیروزه داریدسر افطار تعداد بازديد: 1973 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است