Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

حلوای دورنگ

حلوای دورنگ

shooroshirin5

0 0

سخت

12 نفر

مواد مورد نیاز

آرد گندم 300 گرم

 

آرد برنج 120 گرم

 

آرد ذرت 100 گرم

 

پودر هل 1 قاشق سوپخوری

 

شیرخشك 100 گرم

 

روغن مایع 100 میلی‌لیتر

 

كره 80 گرم

 

زعفران آبكرده 1 قاشق سوپخوری

 

پودر پسته 100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت

 

آب 375 میلی‌لیتر (یك و یك‌دوم پیمانه)

 

شكر 400 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

آرد گندم را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آن گرفته شود ولی رنگش تغییر نكند! آن‌گاه آرد برنج را در تابه‌ی دیگری بریزید و تفت دهید.

سپس آرد ذرت را به آن بیفزائید و دوباره تفت دهید. حالا هر سه را با هم مخلوط كنید و هل و شیر خشك را به آن اضافه كنید.

اكنون روغن و كره را بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. آن‌گاه تابه را از روی اجاق بردارید و بگذارید مواد درون تابه خنك شود.

اینك شربت خنك شده را به مخلوط آرد بیفزائید و هم بزنید. سپس حلوا را 2 قسمت كنید و به یك قسمت آن زعفران آبكرده را اضافه كنید.

حال حلوای سفید را در قالبی به اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر كه كف و دیواره‌اش را با سلفون پوشانده‌اید، بریزید و صاف كنید.

آن‌گاه حلوای زعفرانی را رویش بریزید و صاف كنید. اینك حلوا را به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد با برشگر به شكل اشك قالب بزنید و با پودر پسته بیارائید.

یادآوری: برای تهیه‌ی شربت آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. حالا شربت را 5 دقیقه بجوشانید.

 

برچسب ها: انواع دسرحلواآموزش حلواانواع حلواآموزش دسرحلوای دورنگدستور شربت تعداد بازديد: 2255 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این حلوا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است