تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
آرد گندم را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آن گرفته شود ولی رنگش تغییر نكند! آنگاه آرد برنج را در تابهی دیگری بریزید و تفت دهید.
سپس آرد ذرت را به آن بیفزائید و دوباره تفت دهید. حالا هر سه را با هم مخلوط كنید و هل و شیر خشك را به آن اضافه كنید.
اكنون روغن و كره را بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. آنگاه تابه را از روی اجاق بردارید و بگذارید مواد درون تابه خنك شود.
اینك شربت خنك شده را به مخلوط آرد بیفزائید و هم بزنید. سپس حلوا را 2 قسمت كنید و به یك قسمت آن زعفران آبكرده را اضافه كنید.
حال حلوای سفید را در قالبی به اندازهی 20×30 سانتیمتر كه كف و دیوارهاش را با سلفون پوشاندهاید، بریزید و صاف كنید.
آنگاه حلوای زعفرانی را رویش بریزید و صاف كنید. اینك حلوا را به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد با برشگر به شكل اشك قالب بزنید و با پودر پسته بیارائید.
یادآوری: برای تهیهی شربت آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. حالا شربت را 5 دقیقه بجوشانید.