آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
بیسکویت و کره را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. آنگاه این مخلوط را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید و بفشارید تا منسجم و یکپارچه شود.
سپس پودر ژلاتین، نیمی از پودر ژله آناناس (50 گرم) و 50 میلیلیتر آب سرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید تا ژله کاملا حل شد. (روش بنماری).
حالا بستنی را در ظرف دیگری بریزید و در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. سپس آن را با همزن برقی بزنید تا بستنی صاف و یکدست شود.
اکنون وانیل و خامه صبحانه را به آن افزوده و هم بزنید. اینک در ظرفی جداگانه، سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیرد و بعد آن را به مخلوط بستنی و خامه بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه محلول ژلاتین و ژله آناناس را به آرامی به مخلوط بستنی بیفزائید و با همزن برقی هم بزنید تا یکنواخت شود.
حالا 2-3 حلقه از آناناس را ریز خرد کنید و آن را به مخلوط ژله و بستنی بیفزائید.
سپس مایه فراهم کرده را در لیوانها، روی بیسکویت بریزید و همینکه ژله بستنی سفت شد، باقیمانده حلقههای آناناس را رویش بچینید.
اکنون دسر را در یخچال بگذارید تا ببندد. در این میان باقیمانده پودر ژله آناناس را با 200 میلیلیتر آبجوش مخلوط کنید و هم بزنید تا ژله کاملا در آب حل شود.
سپس بگذارید ژله کاملا خنک شد و بعد آن را روی حلقههای آناناس در لیوان بریزید. دسر را 2 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا ژله آناناس ببندد و آماده مصرف شود.
اینک پارفه آناناس را از یخچال خارج کنید و در صورت دلخواه رویش را با میوه بیارائید.
یادآوری
میتوانید روی پارفه را با خامه فرم گرفته قنادی و انواع میوه بیارائید.